Omgeving

Bij Het Lonnekerspoortje is er voldoende mogelijkheid om buiten te spelen. Er is een ruime tuin met een overdekt terrasje waar bij wisselvallig weer toch buiten kan worden gespeeld. Ook is het een heerlijk verkoelend plekje in een warme zomer als de zon volop schijnt. Voor jonge peuters kan er ook een schommel worden opgehangen.

Het Lonnekerspoortje bevindt zich in een rustig wijkje in Lonneker. Er is geen doorgaand verkeer en je kunt er dan ook veilig buiten op straat spelen of samen in de voortuin werken. Natuurlijk zijn er meerdere speeltuintjes in de buurt om lekker te kunnen klimmen, van de glijbaan te gaan of heerlijk te bewegen op een wipkip. Voor oudere kinderen is er in de buurt een tafeltennistafel.

Als we vanuit ons huis een klein stukje naar het eind van de straat lopen staan we meteen midden in de natuur. Tijdens een wandelingetje van een klein uurtje komen we heel veel dieren tegen. Daarom wordt dit de “boerderijwandeling” genoemd. Op de foto’s kun je alvast kennismaken met de dieren.

En deze dieren kom je tegen op de wandeling langs de boerderijdieren.