Tijden en tarieven

Tijden

Kinderopvang Het Lonnekerspoortje is op dinsdag en woensdag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Omdat we een flexibele kinderopvang zijn en begrijpen dat je wel eens verlaat kunt zijn door werk of files op de weg, is het geen probleem om jouw kind later op te halen. Ook kun je je kind vroeger of later brengen, als dit eens mocht voorkomen. En een dag ruilen kan, als er een plekje is. In overleg is veel mogelijk.

Soms is het nodig om snel en tijdelijk opvang te regelen. Jouw vaste oppas is plotseling ziek of heeft vakantie, terwijl je wel opvang nodig hebt. Ook dan is het mogelijk je kind naar Het Lonnekerspoortje te brengen.

 

Tarieven

Je betaalt voor de uren waarop je opvang nodig hebt. Het tarief per kind is € 6,52 per uur. Wanneer een kindje tijdens vakanties, ziekte en zwangerschapsverlof niet wordt gebracht, geldt het normale tarief. Omdat Het  Lonnekerspoortje is aangesloten bij gastouderbureau 4Kids, krijg je een groot deel van de kosten terug en betaal je uiteindelijk veel minder dan het uurtarief. Ook is het tarief aanzienlijk lager dan wat je bij een kinderdagverblijf zou gaan betalen. Op jaarbasis kun je veel geld besparen door te kiezen voor opvang bij ’t Lonnekerspoortje.

Afhankelijk van je inkomen, kun je voor kinderopvangtoeslag in aanmerking komen. Voor de meeste ouders is de vergoeding al snel 60% tot 80%. Ook reiskosten naar de opvang en opvang tijdens cursus of nascholing van de ouders worden vergoed. Dit geldt tot 140% van de uren van de minstwerkende ouder.
Kijk voor een berekening op:  Rekenhulp toeslagen belastingdienst